Workshop “Creatief fotograferen met lentelicht” (28 april 2012; 99,- euro)

De natuur ontwaakt in de lente en dat is een mooi moment voor een frisse blik op je fotografie. Het maken van een natuurfoto blijkt vaak niet datgene op te leveren wat je voor ogen had op het moment. Je wordt geraakt en wil dat graag vastleggen.

Op deze dag ga je leren met een andere blik te kijken naar de natuur om je heen en krijg je een aantal praktische tips. Je gaat op stap met natuurfotograaf Rob de Groot op zoek naar dat ene moment waarbij het lentelicht het landschap aanraakt. Gezien het beginnende voorjaar komen we mogelijk nog bloesem tegen. Hoe leg je dat vast zoals jij dat ziet?

We gaan naar de prachtige locatie, het Leersumse Veld. We starten op een open heide met een aantal bijzondere bomen. De lichtval kan hier overweldigend zijn. Daarna maken we een rondje door het bos en proberen de magische sfeer daar vast te leggen.

Wanneer: Zaterdag 28 april 2012

Tijd: Start om 5:30, we gaan door tot ongeveer 11:15 en rijden vervolgens naar Houten om daar te genieten van een lunch. Daarna gaan we elkaars foto’s bekijken en krijg je zowel van Rob als van de andere deelnemers feedback op je foto’s. De workshop is om ongeveer 14:30 afgelopen.

Waar: Leersumse Veld, lunch in Houten

Kosten: 99,- euro inclusief lunch

Aanmelden kan hier: https://www.fotovandenatuur.nl/direct-inschrijven/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.