Workshop macrofotografie (16 juni; 99 euro)

De wereld in het klein is een hele bijzondere. Laat je verrassen door de pracht van een stuk mos, het lijnenspel van een boomstam of de structuren in een klein stukje zand. Deze workshop biedt je een mooie gelegenheid waar we hier op ingaan. In een dag laat fotograaf Rob de Groot je anders kijken naar de natuur en leert hij je de beginselen van de macrofotografie. Hoe maak je een scherpe foto van een klein onderwerp? Hoe vind je een onderwerp? Hoe krijg je een mooie achtergrond?  Zowel de techniek als het kijken komen hierbij aan bod. Macrofotografie moet je echt leren door oefenen en steeds een stap verder te gaan vanuit een goede basis.

 

Het programma bestaat uit twee delen. Eerst gaan we de ochtend fotograferen op een mooie locatie. Op basis van opdrachten en een uitleg gaan we steeds een stapje verder in de mogelijkheden. Vervolgens gaan we de gemaakte foto’s bekijken en krijg je feedback zodat je de volgende keer als je zelf gaat fotograferen weer een stap kunt maken.

Stap mee in de wonderlijke wereld van het kleine en schrijf je in: Workshop-macrofotografie

Voor wie Je hebt een macrolens en wilt daar beter / anders mee leren fotograferen. Je hebt een macrolens gekocht en wilt je verdiepen in de wondere wereld van de macrofotografie.

Locatie Kootwijkerzand

Tijden

  • 8 uur in de ochtend verzamelen op de locatie
  • Rond 12 uur gaan we lunchen (locatie volgt)
  • Rond 13 uur start de feedback
  • Rond 15:30 einde van de workshop

Kosten 99,- euro, inclusief lunch

Inschrijven  Workshop-macrofotografie

Voor meer informatie kun je ook mailen naar info@fotovandenatuur.nl of bellen met Rob de Groot: 06-24346470

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.