Cursus (ervaring gewenst): Ontdek jouw ruimte in je fotografie (start 29 oktober 2011; 400,- euro)

Wat weerhoudt je om de foto s te maken die je eigenlijk in gedachten hebt! Dat is eigenlijk geen vraag maar een constatering. Ik merk iedere keer dat ik altijd weer nieuwe ontdekkingen doe. Ik wil je dan ook dit jaar meenemen op reis naar een volgende ontdekking. Die is voor iedereen anders en daarom niet van te voren bepaald. We gaan dat ook niet vooraf vastleggen of graven naar de diepere betekenis. Nee, juist andersom: door ruimte te geven help ik je, helpen we elkaar verder te komen. Mijn ervaring is dat er voor iedereen altijd een sleutel is om met een nieuwe blik iets te ontdekken.

Praktisch gezien zal dat gaan via oefeningen, feedback, 1 op 1 gesprek direct of per mail. Ik wil ook ingaan op het meer uit de foto halen na het maken. Afdrukken zal erbij horen. Naast dat zal er de gebruikelijke ruimte zijn voor gezelligheid.

data praktijk 5 zaterdagen in 2011/2012 (zaterdagen: 29 oktober,  10 december, 28 januari; maart en mei datums nog te bepalen)
data avonden 5 woensdagen in 2011/2012 steeds anderhalve week na een praktijkdag in Houten

locaties We zullen diverse locaties in Nederland bezoeken. Kandidaten zijn de Posbank, bos Beerschoten in De Bilt, Kennemerland, Maarsseveense Plassen. Locaties worden per keer bepaald. Eigen inbreng is mogelijk.

prijs 400,- euro (heb je al eerder meegedaan met een eendaagse workshop dan krijg je 20,- euro korting)

tijd de zaterdagen van een uur voor zonsopgang tot 13:30 uur; de avonden van 19:30 tot 22:00

ervaringsniveau Voor deze cursus is ervaring met fotografie in de natuur gewenst.

deelnemers minimaal 5, maximaal 9

Klik hier voor het programma. Klik hier om direct in te schrijven.

En niet te vergeten: Onder de deelnemers van deze en de starters cursus zal een gratis versie van het pakket Photoshop Lightroom worden verloot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.