Over Rob de Groot – Fotografie

Het is mijn doel de schoonheid en kracht van de natuur te laten zien. Het vastleggen van dat ene moment waar het licht een magische effect heeft. Je loopt rond en plotseling wordt je geraakt door de kleurenpracht om je heen, de vorm van een boom, bladeren, geuren, een lichte bries door het riet, een spiegeling in het water, voor iedereen is het wat anders wat je raakt.

Het is mijn passie dit in een beeld vast te leggen. Een schijnbaar onmogelijke opgave om dat te doen in een twee dimensionaal vlak. Als het lukt is het bijna magisch.

Een beeld waarin dit alles is gevangen zal voor uw bedrijf, uw huis iets extra’s bieden. Klanten die de beelden bekijken zullen worden geraakt door het beeld en aangetrokken worden tot uw product of dienst. Een beeld aan de muur blijft verrassen. Iedere keer dat u kijkt ontdekt u een nieuw detail. Een beeld om eeuwig naar te kijken en u te herinneren aan de magie van de natuur.

Datgene wat jou raakt vastleggen in een beeld is ook mogelijk. Een andere manier van kijken aanleren, praktische tips krijgen voor je fotografie, inspiratie opdoen in een kleine groep? Doe mee met een workshop of cursus waar je dit kunt leren op een prettige manier met veel persoonlijke aandacht.

Specialiteiten
Fotografie, natuurfotografie, landschappen op een unieke manier vastleggen, macrofotografie, brainstormen, hoogsensitiviteit, creativiteit, inspireren, schrijven, schoonheid zien, workshops faciliteren, zien van ‘mooi’ licht

Meer informatie
Voor meer informatie of een vrijblijvende presentatie op locatie kunt u contact opnemen via email: info@fotovandenatuur.nl of bel: 06-24346470.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.