_Laatste nieuwe fotosNoorwegen - RondanePatternsMagical LandscapesTrees in LineAgainst the SkyMagical TreesOn the groundWonderlijke luchten

Laatste Nieuws en Blogs

Licht in het Panbos bij De Bilt: Blijft bijzonder elke dag weer anders

Lichtval in het Panbos in De Bilt. Deze foto is weer van even geleden maar het blijft zo mooi. Ik was net ook nog even in het bos daar en het blijft er mooi. Nu met de kou zag ik mooie beelden er al aankomen.

Posted on 18 January 2019 | 5:28 pm

Ja, hij is er! De eerste korte video in de serie “geraakt door het licht”

Geraakt door het licht aflevering 1: Licht bij het Amsterdam-Rijnkanaal. Mijn nieuwe serie over fotografie. Korte fragmenten van plekken waar ik ben en wat vertel over licht, vormen, bomen, … of een van de vele andere dingen die mijn aandacht trekken in de natuur. Klik hier als je de video wilt bekijken! Ik hoor graag …

Posted on 13 January 2019 | 9:30 pm

Lees de nieuwste nieuwsbrief: Beste wensen, 10 jarig bestaan en maanworkshop

Ik wens iedereen een mooi en beeldend 2019! Lees verder in de nieuwsbrief met ook een vooraankondiging van het 10-jarig bestaan en de maanworkshop van 20 januari as. Klik hier voor de nieuwsbrief Dit beeld is gemaakt tijdens de proef voor de maanworkshop serie waarvan de eerste op 20 januari as plaatsvindt. Klik op de …

Posted on 4 January 2019 | 6:13 am

Nieuw: Beeld en geluid op Fotovandenatuur – Lightroom® en een stuk over de workshop ‘Volle maan beleving’

“De PODcast professor”, een boek dat ik in de boekhandel zag liggen. Dit triggerde mij dat ik graag iets met geluid doe. Microfoon gekocht, ingewerkt in geluidsbewerking (een vak apart weer maar in de basis voor wat ik wil goed te doen) en de eerste opnames gemaakt. Dat wordt natuurlijk compleet met beeld waarbij dat …

Posted on 29 December 2018 | 5:50 pm

Het nieuwe cursusseizoen start weer in september / oktober met twee cursussen natuurfotografie en een cursus Lightroom®. Leg je verwondering over de natuur vast in een beeld dat raakt: Bekijk hier de workshop agenda

—————————————

Heb je een Facebookpagina, volg mij dan ook daar. klik hier voor de pagina (Rob de Groot Fotografie).

Neem Contact Op

info@fotovandenatuur.nl
Phone: 06-24346470
Fax: 0847-124817

RSS IconTwitter Icon

Klik hier om u te abonneren op de nieuwsbrief