Proeven aan de jaarcursussen: Lentelicht, za 26-6-2015 (55,- euro)

Je wilt leren je verwondering over de natuur om te zetten in een beeld dat raakt? Je hebt daarnaast serieuze interesse in meedoen met een van de cursussen die na de zomer starten (september / oktober). Dan is dit een unieke mogelijkheid om te proeven aan de werkwijze en visie van Rob de Groot – Fotografie. Je betaalt nu 50,- euro die je als korting krijgt wanneer je je later definitief inschrijft voor een van de jaarcursussen.

RG20110507-2049

We gaan met een beperkte groep op pad (max 12 deelnemers) waarbij de nadruk ligt op anders kijken naar je omgeving. Je loopt rond en wordt geraakt door iets. Iets trekt jouw aandacht terwijl dat bij een medefotograaf weer iets heel anders is. Je leert dat gegeven te gebruiken en je waarneming om te zetten in een foto. Uiteraard is dat dag ook doorspekt met handige tips en trucs gericht op de natuurfotografie. Na de dag stuurt iedereen foto’s en krijg je feedback op de foto’s. Deze zullen we doornemen in een telefonische sessie (mogelijk Skype met beeld erbij).

collage

Wil je meer informatie over de startende cursussen na de zomer, klik hier. Zie de cursussen ‘Nieuw licht op je fotografie’ of ‘Ontdek jouw ruimte in de fotografie’.

De proefdag zelf steekt als volgt in elkaar:

  • Datum:           Zaterdag 25 juni 2015 (gezamenlijke telefonische sessie in overleg)
  • Tijd:                7 uur in de ochtend (dit is na de echte zonsopkomst, normaal start de dag een uur voor zonsopkomst om deze mee te maken)
  • Locatie:         Landgoed Heidestein in Zeist
  • Kosten:          55,- euro (krijg je in mindering bij definitieve inschrijving op een jaarcursus; normaal kost een dag als deze 125,- euro waarbij dan wel een live bijeenkomst is ipv een telefonische zoals nu)
  • Thema:           Jouw kijk op het landschap zowel in het groot als in het klein (macrofotografie)

Je kunt je hier direct inschrijven. Je kunt uiteraard ook contact opnemen via mail (info@fotovandenatuur.nl) of telefoon: 06-24346470.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.