Fotoherfstwandeling in samenwerking met John Gundlach, zo 25 oktober 2015 (1 dag 150,- euro; met kind (15+) of partner 200,- euro)

Een geheel verzorgde dag van zonsopkomst tot ruim na de lunch. We nemen je mee naar de Posbank bij Rhenen (achter Arnhem), een prachtig heuvelachtig natuurgebied waar de herfstkleuren je tegemoetkomen. Je wordt begeleid door twee fotografen: John Gundlach van Flying Holland (www.flyingholland.nl) en Rob de Groot (www.fotovandenatuur.nl) nemen je mee om jouw kijk op het landschap te prikkelen. We gaan in op de vragen “wat raakt jou”, “waar gaat jouw aandacht naar toe”, “hoe zie jij de vorm en structuur van het landschap”? Er wordt gewerkt met opdrachten en je kunt ook vrij fotograferen. Er is ruimte voor vragen die je tegenkomt tijdens het fotograferen.

RG20150117-D800-1750

Halverwege de ochtend nemen we een pauze en krijg je koffie of thee met een versnapering. Rond 12:30 uur gaan we ergens lunchen en na de lunch zullen we gezamenlijk een nabespreking houden waarbij ook een aantal foto’s wordt besproken.

Extra: Tot 2 weken na de workshop kun je nog een foto insturen met een vraag waar je een reactie op krijgt van een van de fotografen.

Aanbod: Mocht je een nog thuiswonende of studerende zoon of dochter (15+) hebben die graag mee wil doen of je relatie wil ook meedoen dan kan dat voor slechts 50 euro extra.

Je zorgt zelf voor vervoer van en naar het natuurgebied. In overleg met elkaar kan (indien mogelijk) worden samengereden om het aantal auto’s te beperken.

Datum: zondag 25-10-2015

Aanvang: 6:20 uur op de Posbank (routebeschrijving ontvang je na aanmelding)

Einde workshop: Rond 15 uur

Aantal deelnemers: Maximaal 12

Prijs: 150 euro (Koffie/thee halverwege en lunch inbegrepen)

Je kunt je inschrijven via deze link: Aanmelden fotoherfstwandeling 25-10-2015

Aan het eind van de dag ontvang je ook nog wat leuke attenties, beschikbaar gesteld door:

SIGMA_logo_150px

bever-logo-small



RG20130825-D800-0885

Posbank bomen

Flyer_workshop_2015_10_25_1.1

2 reacties

  1. Lieuwkje zegt:

    Ha die Rob, mooi programma, veel succes gewenst (ps, leuke foto van Peter ;-)), ik ga nog even je foto’s van de Vogezen bekijken, wie weet is het een leuk gebied voor mij om te verkennen, groet Lieuwkje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.