Fotowandeling in samenwerking met John Gundlach, 6-11-2016 (160 euro)

Een geheel verzorgde dag van zonsopkomst tot ruim na de lunch. We nemen je mee naar de Posbank bij Rhenen (achter Arnhem), een prachtig heuvelachtig natuurgebied. Je wordt begeleid door twee fotografen: John Gundlach van Flying Holland (www.flyingholland.nl) en Rob de Groot (www.fotovandenatuur.nl) nemen je mee om jouw kijk op het landschap te prikkelen. We gaan in op de vragen “wat raakt jou”, “waar gaat jouw aandacht naar toe”, “hoe zie jij de vorm en structuur van het landschap”? Er wordt gewerkt met opdrachten en je kunt ook vrij fotograferen. Er is ruimte voor vragen die je tegenkomt tijdens het fotograferen.

RG20150117-D800-1750

Halverwege de ochtend nemen we een pauze en krijg je koffie of thee met een versnapering. Rond 12:30 uur gaan we ergens lunchen en na de lunch zullen we gezamenlijk een nabespreking houden waarbij ook een aantal foto’s wordt besproken.

Extra: Tot 2 weken na de workshop kun je nog een foto insturen met een vraag waar je een reactie op krijgt van een van de fotografen.

Je zorgt zelf voor vervoer van en naar het natuurgebied. In overleg met elkaar kan (indien mogelijk) worden samengereden om het aantal auto’s te beperken.

Datum: zondag 6-11-2016 (*)

Aanvang: 6:45 uur op de Posbank (routebeschrijving ontvang je na aanmelding)

Einde workshop: Rond 15:30 uur

Aantal deelnemers: Maximaal 8

Prijs: 160 euro (Koffie/thee halverwege en lunch inbegrepen)

Je kunt je inschrijven via deze link: Aanmelden fotowandeling zondag 17-4-2016

Reacties van deelnemers:

  • “Jullie leren de cursisten op een bepaalde manier te kijken en dat is eigenlijk belangrijker dan het maken van de foto’s”
  • “Jullie actieve benadering voor feedback werd gewaardeerd! Bij iedereen regelmatig langslopen. Herhaaldelijk vragen of er vragen zijn. Even laten ‘zien’ hoe je de foto ook zou kunnen nemen. Top!”
  • “Jullie waren er echt voor ons en niet om zelf foto’s te nemen”

Aan het eind van de dag ontvang je ook nog wat leuke attenties, beschikbaar gesteld door:

SIGMA_logo_150px
bever-logo-small

RG20130825-D800-0885

Posbank bomen

* Bij speciale weersomstandigheden kan deze dag worden verzet ivm foto-opdrachten van de fotografen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.