Bekijk de foto’s van deelnemers aan de starterscursus van afgelopen jaar

Seizoen 2020-2021 was een bijzonder jaar. Fotograferen buiten was een van de zaken die vaak wel kon. Dit heeft mooie foto’s opgeleverd van de deelnemers aan de cursussen. Hieronder zie je van een aantal deelnemers de foto’s. Klik hier om naar de foto’s van de deelnemers aan de gevorderden cursus te gaan.

Alle foto’s © deelnemers. Heb je interesse in een van de foto’s, mail dan naar info@fotovandenatuur.nl en ik breng je in contact met de maker.

Ook nu weer mooie feedback gehad van de deelnemers

“Ik heb echt veel beter leren fotos te maken en leren “anders” kijken. Ook om eerst naar je gevoel en indrukken te luisteren voordat je fotos gaat maken heb je fijn uitgelegd.”

“Ik vond de cursus leuk en leerzaam. De meeste cursussen focussen erg op techniek, terwijl hier de nadruk toch meer ligt op expressie, compositie en gevoel.”

“Ik vond het ook erg leuk om te zien wat voor foto’s de andere deelnemers hadden gemaakt. Verrassend hoe verschillend de foto’s zijn uit hetzelfde gebied.”

“Ik vind jouw rustige manier van uitleggen fijn, je bent enthousiast, ziet van iedereen (fotos) het positieve en dat je een met de natuur bent.”

Starterscursus