Schoonheid in Nederland – Drenthe

Zomervakantie, niet heel ver weg, op de fiets. Echt een aanrader: Op de fiets en kamperen. De hele tijd buiten, heel flexibel en heerlijk om te doen. We kampeerden bij het Hunehuis (van de stichting Nivon), in Drenthe, valk boven Havelte en naast de beroemde hunebedden. Wat opviel was het knallende paars van de heide, de stilte, de rust, veel (glooiende) fietspaden, mooie luchten bij zonsondergang en ook een keer een mistige zonsopkomst.

Voor schoonheid in de natuur hoef je niet ver weg te gaan. Idee is om hier vanuit deze plek ook een weekend workshop te gaan doen voor eerdere deelnemers aan de cursussen. Heb je interesse, laat het me weten. Je krijgt er ook nog een aparte mail over als ex deelnemer. Voor als je een van de cursussen nog niet hebt gevolgd: Er is nog plek, klik hier voor meer informatie. Iedere twee maanden van herfst tot en met de lente samen een keer op pad.

 

En hier uiteraard een blik op de natuur zoals ik deze heb beleefd in Drenthe. Zoals altijd een combi van lichtval, bomen en vormen. De donkere foto is gemaakt tijdens een langdurend onweer met niet zozeer flitspijlen maar meer steeds een oplichting van het gebied. De rest van de foto’s zijn bijna allemaal op loopafstand van de kampeerplek gemaakt. Schoonheid dichtbij was daar (en eigenlijk altijd wel) heel makkelijk te ervaren. Hoe is dat in jouw omgeving? Laat een reactie achter onder dit verslag over jouw omgeving. Wie weet kunnen we daar een mooie workshop houden.

Blader hieronder door de foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.