Online expo kunstfietsdagen 2024: Een reis door de lentetijd

We kennen allemaal de enorme explosie van blad en bloesem die zich laat volgen op de winter. Het wordt langzaam warmer en veel mensen zijn blij dat de winter voorbij is. Al aan het begin van de winter hoor ik regelmatig bij een beetje warmte al zeggen ‘was het maar lente’ of zelfs ‘aha bijna lente’, wat mij een flinke interne glimlach geeft. Het is bijna alsof mensen de winter willen overslaan en direct naar de lente willen gaan.

Dus wat is dat nu, lente en hoe zou je de lente ervaren als je deze een keer heel bewust beleeft en vastlegt met foto’s?  Die kans kreeg ik op landgoed Wickenburgh in 2022. Twee maanden lang was ik bijna dagelijks aanwezig in het bos op het landgoed. Rondlopen, fotograferen, werken in het huisje in het bos, kortom, echt van heel dichtbij de lente ervaren.

Van wat ik heb ervaren, voor zover überhaupt in woorden of beelden vast te leggen, laat ik je hier een deel zien. Op zaterdag 13 april en zondag 14 april zijn er ook nog eens 4 mogelijkheden waarin ik je een half uur live meeneem op een stukje reis. Kies hieronder of hierboven voor een van de menukeuzes om een beeld te krijgen.

Online live sessies (13-4 en 14-4 om 14:00 en 15:00 uur)

Geselecteerde werken in beperkte oplage

Lente in zwart-wit – Loop door de online expo ruimte

Kunstfietsdagen veiling

Laat hier je reactie achter en win een kaartenset

april 12, 2024

Graag hoor ik van je wat je aanspreekt van deze online expositie of wat juist niet. Laat hieronder een reactie achter. Ik verloot twee keer een kaartenset Amsterdam-Rijnkanaal onder de reacties. Lees verder