Cursus (starters) natuurfotografie (start 23 oktober 2012; 5 dagen en 6 avonden; 435,-)

je loopt rond in de natuur en wordt geraakt door die prachtige lichtval, een open landschap, kleuren, bomen en hun structuren, … Hoe krijg je dan op de foto wat je op dat moment hebt ervaren? Daar gaat deze cursus op in, tezamen met een berg praktisch tips voor natuurfotografie, gaan we anders leren kijken. Je zult thuiskomen met andere foto’s en met meer plezier fotograferen.

Eerder groepen hebben deze cursus al gevolgd met groot enthousiasme. Deze keer starten we in de herfst en gaan door tot de lente.

Leer nog beter kijken en fotograferen in de natuur. Een serie van vijf praktijkdagen op zaterdag iedere keer gevolgd door een theorie/terugkomavond op woensdag. We zullen diverse soorten natuurgebieden in Nederland bezoeken. De eerste avond zal een voorlichtingsavond zijn waarbij je informatie krijgt over natuurfotografie, locaties en apparatuur.

data praktijk 5 zaterdagen in 2012/2013 (zaterdagen: 27 oktober 2012, 15 december, 9 februari 2013, 6 april, 22 juni)
data avonden 5 dinsdagen in 2012/2013 Een introductie vooraf op dinsdag 23-10 en steeds anderhalve week na een praktijkdag (locatie: Houten)

Op woensdagavond 17 oktober zal er een voorlichtingsavond plaatsvinden in Houten. Meld je hier aan.

locaties We zullen diverse locaties in Nederland bezoeken. Kandidaten zijn de Posbank, bos Beerschoten in De Bilt, Kennemerland, Maarsseveense Plassen. Locaties worden per keer bepaald. Eigen inbreng is mogelijk.

prijs 435,- euro

tijd de zaterdagen van een uur voor zonsopgang tot 13 a 14 uur; de avonden van 19:30 tot 22:00

ervaringsniveau Voor deze cursus is geen ervaring met fotografie in de natuur nodig, enige fotografie ervaring is wel handig maar niet noodzakelijk.

deelnemers minimaal 5, maximaal 8

Klik hier voor het programma. Klik hier om direct in te schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.