Maand mei: Iedere vrijdag een workshop macrofotografie

Laat je meenemen in de wereld van de macrofotografie. Verwonder je erover wat er allemaal te zien is als je je aandacht verlegt naar de wereld van het kleine. De natuur laat zich daar op zijn mooiste, meest verrassende manier zien. Door jezelf te verplaatsen in deze micro-wereld ga je steeds meer zien. Als je wat minder ervaren bent, leer dan hoe je een macrofoto maakt en verras je jezelf. Ben je al meer ervaren in de macrofotografie, leer dan nog beter hoe je je verwondering over de micro-wereld vastlegt in een beeld dat raakt.

RG20130329-D800-6392-bewerkt

In de maand mei zijn hiervoor volop mogelijkheden. Vanaf vrijdag 10 mei is er iedere vrijdag een workshop macrofotografie waarbij we profiteren van het seizoen en de bloesem zolang deze er nog is. Maar vergis je niet, ook zonder de bloesem is er altijd een onderwerp te vinden. Verras jezelf en doe daarom mee.

RG20110402-1272

Er zijn twee vrijdagen waarbij de workshop gericht is op de minder ervaren macro beoefenaars en twee voor de meer ervaren amateur fotografen (medior niveau). De opzet van de workshops is in beide gevallen gelijk, de inhoud is uiteraard afgestemd op je niveau.

De opzet is als volgt

 1. Vooraf hebben we contact over je niveau en dingen die je graag wilt leren
 2. De dag zelf bestaat uit twee onderdelen
  • het praktijkgedeelte waarin we buiten in een natuurgebied fotograferen start vanaf 7:30 – we gaan door tot tegen 12 uur.
  • vervolgens bespreken we na een lunch de gemaakte foto’s en krijg je tips voor verbetering en feedback van de hele groep. Dit zal tot ongeveer 15:30 duren.
 3. Vervolgens ga je zelf in de weken erop ook nog aan de slag waarna je binnen een maand na de workshop een eigen serie foto’s instuurt. Deze worden dan door ons van feedback en tips voorzien. Indien gewenst hebben we daarbij nog een telefonisch gesprek van een half uur.

Wanneer

 • Starters: 10 mei en 24 mei
 • Mediors: 17 mei en 31 mei

Waar

 • Diverse locaties in het centrum van het land. De locatie van de workshop wordt  bepaald op basis van de omstandigheden in de natuur.
 • Aan bod komen zeer waarschijnlijk: Landgoed Marienwaard in Beesd, landgoed Heidestein in Zeist en landgoed Beerschoten in De Bilt.
 • De lunch en de feedback vinden plaats in Houten.

Kosten

 • 135,- euro incl btw
 • Lunch is inbegrepen (broodjes; drinken en hapjes tussendoor niet)
 • Stel je eigen groep van minimaal 5 mensen samen dan komen de kosten op 100,- euro pp.
 • Minimum aantal deelnemers 4

Je kunt je hier direct inschrijven. Wil je eerst meer informatie of heb je andere vragen: Bel 06-24346470 of stuur een mail naar info@fotovandenatuur.nl.
Berenklauw in de sneeuw

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.