Cursus (starters natuurfotografie): Nieuw licht op je fotografie (start 28 januari 2012; 4 dagen en 5 avonden; 320,- euro)

je loopt rond in de natuur en wordt geraakt door die prachtige lichtval, een open landschap, kleuren, bomen en hun structuren, … Hoe krijg je dan op de foto wat je op dat moment hebt ervaren? Daar gaat deze cursus op in, tezamen met een berg praktisch tips voor natuurfotografie, gaan we anders leren kijken. Je zult thuiskomen met andere foto’s. Een mooi begin van het nieuwe jaar.

Vorig jaar heeft een eerste groep deze cursus gevolgd met groot enthousiasme. Dit jaar starten we in de winter en gaan na een zomerstop we door tot de nazomer.

Leer nog beter kijken en fotograferen in de natuur. Een serie van vier praktijkdagen op zaterdag iedere keer gevolgd door een theorie/terugkomavond op woensdag. We zullen diverse soorten natuurgebieden in Nederland bezoeken. Vooraf zal er een voorlichtingsavond zijn waarbij je informatie krijgt over natuurfotografie, locaties en apparatuur.

data praktijk 4 zaterdagen in 2011/2012 (zaterdagen: 28 januari; maart, mei en september datums nog te bepalen)
data avonden 5 woensdagen in 2011/2012 Een introductie vooraf op 25-1 en steeds anderhalve week na een praktijkdag (locatie: Houten)

locaties We zullen diverse locaties in Nederland bezoeken. Kandidaten zijn de Posbank, bos Beerschoten in De Bilt, Kennemerland, Maarsseveense Plassen. Locaties worden per keer bepaald. Eigen inbreng is mogelijk.

prijs 320,- euro

tijd de zaterdagen van een uur voor zonsopgang tot 13 a 14 uur; de avonden van 19:30 tot 22:00

ervaringsniveau Voor deze cursus is geen ervaring met fotografie in de natuur nodig, enige fotografie ervaring is wel gewenst.

deelnemers minimaal 4, maximaal 7

Klik hier voor het programma. Klik hier om direct in te schrijven.