Zondag 21-4: Lezing op natuurevent van Cameraland in Castricum

Het was ook al in de nieuwsbrief te lezen maar bij deze hier ook de tekst over deze leuke dag die zondag 21 april 2013 wort georganiseerd:

Bij deze nodig ik je graag uit voor het Kijk op de Natuur Event op zondag 21 april van 11 tot 16 uur in de duinen bij Castricum. Ik geef daar een lezing en je kunt mij de hele dag daar vinden bij een kraam waar ik informatie geef over de cursussen en workshops natuurfotografie en vragen over natuurfotografie kan beantwoorden. Ook zal ik in het begin van de middag een demonstratie macrofotografie geven.

Het evenement wordt georganiseerd door Cameraland samen met PWN en het Noord Hollands Dagblad. Het is een groot evenement met als thema’s natuurfotografie en verrekijkers. Er zijn veel lens- en cameramerken aanwezig en handig zijn ook de schoonmaakservices van Nikon, Canon en Sony om je sensor te laten reinigen.

Klik hier voor meer informatie over deze dag.

De lezing die ik geef zal je meenemen in het anders kijken waardoor je gemakkelijker je verwondering over de schoonheid van de natuur kunt vastleggen in een foto. Dit begint met jouw aandacht die ergens naar toe wordt getrokken als je rondloopt in de natuur. Je verwondert je maar waarover eigenlijk? Waardoor werd je aandacht eigenlijk getrokken? Als je daar beter zicht op hebt en nog meer dan je al doet gebruik maakt van de bijzondere fluctuaties van het licht zul je zien dat je anders gaat fotograferen.

Kortom: Een lezing om je met vernieuwde inspiratie naar je fotografie te laten kijken.

RG20111001-5811-bewerkt

De lezing begint 13:15 uur en duurt ongeveer 40 minuten. Ik hoop je daar te zien of anders eerder op de dag. Er is genoeg te doen. Ik raad je aan op tijd te komen, het aantal plaatsen is beperkt.

Een hartelijke groet,
Rob de Groot “geraakt door het licht worden de kleinste dingen mooi”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.